"waar mensen, techniek en werkprocessen samen komen"

Onze diensten

Hoe houd je alle juridische innovaties en kansen bij? Hoe creëer je overzicht en bewaar je intern de rust bij alle ‘digitale’ veranderingen? Het houden van focus, het behouden van je marktpositie en het verbinden van cliënten aan je kantoor is een lastige opgave.

Niet nodig vinden wij. L-IME loodst kantoren probleemloos door het veranderende juridische ICT-landschap. We laten ICT voor je werken, zodat jouw investering ook echt rendeert. Samen leggen we een fundament voor een efficiënte digitale samenwerking, met kantoorgenoten én cliënten.

waarmee kunnen we je van dienst zijn?

GRATIS CONSULT
'RESULTAAT OP MAAT'

direct aanvragen

 

jouw VRAGEN VERDIENEN AANDACHT 

Hoe ziet ons kantoor er in 2025 uit? Wat gaat er gebeuren met KEI? Hebben wij onze werkprocessen optimaal ingericht? Welk softwarepakket is nou het beste voor mijn kantoor? Wat kan ik doen om een datalek te voorkomen? Zoveel vragen en nog meer antwoorden. L-IME geeft onafhankelijk advies waar je echt iets mee kunt. Stel gerust je vraag en wij zullen luisteren. Beloofd.

FOCUS OP HET MEEST WAARDEVOLLE

L-IME haalt het maximale uit je gehele business. Eerlijk en doorzichtig. We beginnen met een nulmeting, een analyse van de huidige situatie gevolgd door een strategische sessie. Zo leggen we samen de nadruk op datgene wat het meeste waarde toevoegt. Cliënten komen voor waarde, dus geven we ze dat. Op die manier halen we het maximale uit cliënten, de medewerkers, jullie expertise en uit innovatie.