"zaken regelen met EEn
duidelijk doel voor ogen"

Projectmanagement

L-IME projectmanagers zorgen ervoor dat zaken geregeld worden, met een duidelijk doel voor ogen. Meer dan 15 jaar ervaring in het organiseren, voorbereiden, plannen, uitvoeren en afronden van projecten voor talrijke advocatenkantoren, zorgt ervoor dat het projectmanagement in handen van L-IME effectief bijdraagt aan het succesvol verloop van elk project.

Projectmanagement kent vele vormen.

Wat ons betreft is dat dus altijd maatwerk. Of er nou behoefte is aan ad-hoc coördinatie, al dan niet op afstand, of de voorkeur uitgaat naar een vaste afspraak voor bijvoorbeeld 1 dag(deel) per week gedurende de looptijd van het project. Alles is bespreekbaar.  

GRATIS CONSULT
'RESULTAAT OP MAAT'

NEEM CONTACT OP

de kracht van ervaring

Benieuwd wat L-IME kan betekenen voor je projectorganisatie? Er staat een project aan te komen en je wilt weten hoe je dit het beste aanpakt? Of overweeg je om Legal Project Management (LPM) in te voeren? Neem gerust contact met ons op, wij komen graag op de koffie. In een vrijblijvend gesprek tasten we je casus af en geven we tips die je op weg helpen, onder het motto: kennis is macht, deze delen een kracht.

vreemde ogen dwingen

Ook kantoren die precies weten wat ze willen of nodig hebben en zelf de kennis in huis hebben met een ICT manager, komen vaak handen te kort als een project zich aandient. Want die ICT manager had al een volle agenda en heeft dus niet altijd de ruimte om de coördinatie van een project met grote impact, wat IT-projecten vaak zijn, op te pakken.  

Wij wel! In nauw overleg met de ICT manager of kantoordirecteur en samen met de functioneel beheerder(s)zorgen we ervoor dat alle belangen behartigd worden en deadlines gehaald worden. Het huiswerk en de impact op de organisatie blijven, maar door de coördinatie van buitenaf, verloopt alles een stuk soepeler. 


waarmee kunnen we je van dienst zijn?

Robert Brunink L Ime Over Optimaal Digitaal Rond 2

L-IME zorgt voor een naadloze transitie

Damsté advocaten - notarissen werkt, vanuit Enschede en Amsterdam, al ruim 100 jaar aan complexe juridische vraagstukken voor bedrijfsleven, overheden en particulieren. ‘Oprecht het best’ is wat ze met meer dan 100 specialisten dagelijks waarmaken. Om dat te waarborgen ging de IT-omgeving compleet op de schop en werd deze helemaal opnieuw opgebouwd, met de relatie als centraal middelpunt. L-IME hielp om dit proces, met als werktitel ‘Optimaal Digitaal’, soepel te laten verlopen.

Lees verder