"training als krachtig medium om
een boodschap over te brengen"

Training

L-IME trainers begeleiden een individu of een groep deelnemers in een leer- en ontwikkelproces en sturen op het realiseren van de vooraf vastgestelde doelen. Op professionele wijze geven wij invulling aan de leerbehoefte van deelnemers en zorgen voor een uitstekende balans tussen theorie en praktijk. 

Wij zetten onze eigen kennis, vaardigheden en expertise in om de materie duidelijk over te brengen en op korte en lange termijn een impact te maken.

L-IME verzorgt trainingen, workshops en 'awareness'-sessies op het gebied van: digitaal procederen, zoals een KEI als kans workshop en de Instrumenti onboarding; het leren werken met nieuwe softwareapplicaties zoals praktijkmanagementsystemen, CRM applicaties, documentmanagementsystemen en termijnadministratie software; het bewust worden van de eigen bijdrage aan digitale veiligheid en de gevolgen van cybercrime; het effectief gebruik maken van sociale mediakanalen zoals Twitter en LinkedIn; het nut en de noodzaak van CRM en het behalen van meer rendement uit IT-investeringen.

 

MAAK KENNIS MET ONZE LEGAL TECH ACADEMY

 

GRATIS CONSULT
'RESULTAAT OP MAAT'

NEEM CONTACT OP

direct toepasbaar in de praktijk

Benieuwd naar welke softwareprogramma's L-IME je in kan trainen? Mogen de digitale vaardigheden binnen kantoor wel eens aangescherpt worden? Of is het tijd voor een praktische 'awareness'-sessie over digitale veiligheid? Neem gerust contact met ons op, wij komen graag op de koffie. In een vrijblijvend gesprek tasten we je casus af en geven we tips die je op weg helpen, onder het motto: kennis is macht, deze delen een kracht.

met training productiviteit verhogen

Om je investering in IT rendabel te laten zijn is het essentieel dat alle werknemers goed getraind worden om met het nieuwe product te werken. Soms om zich het product eigen te maken, soms om de nieuwe procedures in te laten slijten. Daarvoor is een sessie van 1 dagdeel niet voldoende. Want ook zeer intuïtieve programma’s – of programma’s die bekend verondersteld worden bij iedereen (denk aan Microsoft Word) – worden vaak maar oppervlakkig gebruikt. Zonde!

Want training is misschien wel de goedkoopste en snelste manier om productiviteit te verhogen, zowel bij ondersteuners als bij advocaten.

Waarmee kunnen we je van dienst zijn?

Aron Das Gupta

uitspraken waar we blij van worden

Aron Das Gupta (Bavelaar Advocaten): 'Wat een verademing om de dames van L-IME op bezoek te hebben. Tijdens de leerzame cursus 'KEI als Kans' gaven zij ons inzicht in de veranderingen en de stappen die we dienen te nemen om beslagen ten ijs te komen. Dit alles met als doel de cliënt ongestoord te blijven bedienen. Een aanrader!'

LEES MEER