"voor een weloverwogen IT-pakketselectie"

Pakketselectie

Tijd voor verandering

Op diverse advocatenkantoren is het tijd voor verandering. Dit leidt veelal tot de invoering van een nieuw softwarepakket; ter vervanging van een bestaande applicatie of om vernieuwing rondom bijvoorbeeld werkprocessen en IT-infrastructuur door te voeren.


In het huidige IT-landschap voor de advocatuur is veel te kiezen, maar hoe prik je door de commerciële presentaties van leveranciers heen? L-IME helpt om de keuze voor een nieuwe partij én softwarepakket weloverwogen te maken.


L-IME IT-KEUZETRAJECT


Een pakketkeuze leidt veelal tot onzekerheid, want hoe zorg je voor een verbonden samenwerking tussen IT en werkprocessen? Wat ons betreft volstrekt logisch dat betrokkenen rondlopen met uiteenlopende vragen. 

  • Welk softwarepakket kies ik en waarvoor precies?
  • Welke beschikbare pakketten sluiten exact aan op onze werkprocessen en helpen mij deze te optimaliseren?
  • Hoe pak ik de macht en prik ik door de professionele presentaties van leveranciers heen?
  • Hoe weet ik of ik de juiste prijs voor het juiste product betaal en de juiste ondersteuning krijg?
  • Hoe zorg ik dat iedere collega zonder gedoe aan de slag kan?

KRITISCH VERGELIJKEN


L-IME helpt bij het kritisch vergelijken van IT-producten en -diensten op basis van gewenste functionaliteit. Daarnaast zijn ook onderdelen zoals het selecteren, onderhandelen en implementeren cruciaal voor de acceptatie van een nieuw product binnen uw kantoor. 

L-IME begeleidt met een kritische blik presentaties van leveranciers en ondersteunt in het onderhandelings- en implementatietraject. Met als doel: iedereen binnen kantoor enthousiast op weg helpen met een efficiënte en cliëntvriendelijke werkwijze, gebaseerd op het best beschikbare product voor jullie kantoor!

Om alvast zelf een eerste verkenning uit te kunnen voeren, heeft L-IME de IT-Kieswijzer ontwikkeld. Op basis van eigenschappen is het met deze online tool eenvoudig om diverse IT-producten met elkaar te vergelijken, ook op basis van reviews van gebruikers.

direct naar de it-kieswijzer

Doe het samen

Een pakketkeuze traject met L-IME verdient zichzelf altijd terug. L-IME stelt de juiste vragen (aan het bestuur, medewerkers en aan leveranciers) en maakt op basis hiervan een shortlist van mogelijke aanbieders. Daarnaast begeleidt L-IME met een kritische blik presentaties en biedt ondersteuning in het onderhandelings- en implementatietraject. Dit alles met maar een doel: iedereen binnen kantoor enthousiast op weg helpen met een efficiënte en cliëntvriendelijke werkwijze.

Mail L-IME adviseurs Eva en marjan